Scroll Top
Beverveen 503, 3205 AG Spijkenisse

Onze praktijk voert actie voor de huisartsenzorg

Onze praktijk voert van 27 juni tot en met 1 juli actie voor de huisartsenzorg

Alle huisarten in Nederland voeren samen actie. We willen zorgen dat iedereen in Nederland – nu en in de toekomst – nog terecht kan bij een huisarts. Daarvoor vragen wij aandacht van de politiek Den Haag.

Op vrijdag 1 juli gaan we naar het Malieveld in Den Haag. We zijn die middag alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Steunt u onze actie?

huisartseninactie.nl

Uitleg

Wij voeren actie voor goede huisartsenzorg

Van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli voert onze praktijk, samen met alle andere huisartsen in Nederland, actie om aandacht te vragen voor de druk op de huisartsenzorg.

 

Dat doen we in het belang van al onze patiënten. We vinden dat in Nederland iedereen terecht moet kunnen bij een huisarts. Maar dat staat onder druk. De werkdruk in de huisartsenzorg is hoog en wanneer we patiënten verwijzen naar het ziekenhuis en de ggz zijn er vaak lange wachtlijsten.

We willen:
– meer tijd hebben voor onze patiënten;
– minder drukte in de avond-, nacht- en weekenddiensten;
– betaalbare huisvesting voor alle huisartsenpraktijken;
– dat de wachtlijsten in ziekenhuizen, de ggz en jeugdzorg worden opgelost.

Op vrijdag[middag] 1 juli gaan we met veel huisartsen en medewerkers naar het Malieveld in Den Haag voor een manifestatie. Daarom is onze praktijk die dag gesloten. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met huisartsenpost Spijkenisse. Op tel 0181627055

Wilt u ons steunen in deze actie? Kijk op www.huisartseninactie.nl/doe-mee/ hoe u dat kunt doen.